Ik heb via mp een ps3 gekocht nou zat er alleen een hmdi kabel bij Maar ik heb nog een ouderwetse tv met kabels wordt groen wat nodig?

krijg nu groen beeld met mijn ps2 kabels Welke kabel of adapter moet ik nu komen?Heb alleen een HMDI bij gekregen

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt dit oplossen door een scartkabel te kopen. Op bijna alle tv's (ook oude) zit wel een scartaansluiting, wel even checken. En anders een simpele rood-geel-witkabel, maar die zal geen goede beeldkwaliteit opleveren.

Welke versie heb je eigenlijk gekocht (misschien zit er nog verschil in welke outputs er ondersteund worden)? http://en.wikipedia.org/wiki/PS3#Model_comparison Welke TV precies? Ofwel wat ondersteund die aan input signalen (RGB/composite, s-video, component)? Groen beeld, waarschijnlijk heb je nu een component kabel op een composite input aangesloten. Maar het is me niet duidelijk hoe je het nu precies hebt aangesloten. Je zegt alleen een HDMI kabel te hebben gekregen. Die kun je toch onmogelijk op een oude analoge TV aansluiten. De ps3 is verder voorzien van een zogenaamde multi AV out. Daar past geen standaard composite ed kabel in, daar moet je een ps3 specifieke kabel voor hebben. Als je bv nu zo'n kabel als deze hebt (component). http://www.consoleshop.nl/category/3586/componentkabels.html Zou je er zo een moeten hebben. http://www.bol.com/nl/p/logic3-av-s-video-kabel-ps3/1004004004982819/?Referrer=ADVNLBES00201200099 Deze kabel geeft de keus tussen composite en s-video. S-video geeft wat beter beeld dus als je TV het ondersteund, gebruik die. Er is vaak maar 1 scart ingang op een TV die s-video ondersteund. Deze kabel zou je ook weer op zo'n scart blokje kunnen prikken. http://bin.ilsemedia.nl/m/m1fy1mow2u45.png Als je een paypal account hebt en het je niet uit maakt als je 2-3 weken op je bestelling moet wachten kun je ook eens op DX kijken naar dit soort kabels. http://dx.com/c/video-games-699/sony-playstation-600/cables-adapters-611 (stuk goedkoper)

In sommige winkels hebben ze daar wat voor ga eens langs bij zo'n elektirsche winkel hun zullen je verder helpen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100