Hoe kan ik mijn nieuwe Ipad installeren?

Heb net de nieuwe Ipad3 voor mijn zoon ontvangen en wil de allereerst installatie (set up) doen. Ik moet op een gegeven moment een netwerk uitkiezen en wil gebruik maken van het netwerk dat hij gebruikt voor zijn laptop. Alleen moet ik het wachtwoord invullen en dat weet ik echt niet meer. Wat kan ik doen? Wij maken gebruik van Ziggo.

Weet jij het antwoord?

/2500

Wachtwoord vind je op een hele simpele manier. 1. Start de laptop van uw zoon. 2.Klik op de streepjes zodat je de netwerken in de omgeving ziet (die streepjes rechtsonderin die van groot naar klein lopen). 3. Vervolgens ga je met je muispijl op de naam van het netwerk staan en klik je op je rechtermuisknop. 4. Kies de 3e optie..ik denk dat het eigenschappen heet in het NL. 5. Klik op " show characters " ik weet niet wat dat in het Nederlands is..zoiets als,laat tekens zien ofzo. Zie bijgevoegde foto als voorbeeld.

als je je wachtwoord niet veranderd heb, staat het op de achterkant van je modem, eventueel kan je het wachtwoord ook nog uit je zoon zn laptop vandaan halen maar probeer eerst dit maar eens

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100