Hoe kan ik een vga poort achter op m'n pc open zetten?

Ik heb een 2e beeldscherm maar als ik heb in de over gebleven vga poort doe, dan gebeurt er nix. Dit klopt ook wel omdat er bij de koop van de pc nog een kapje overheen zat, en erbij werd gezegt dat die poort nog open gezet moest worden. Maar hoe zet ik nou die poort open?

Ik heb het btw over 2 vga poorten, 1tje waar m'n oude beeldscherm inzit en de andere die nog dicht is, waar ik straks m'n 2e beeldscherm in wil doen.

Ik heb windows 7

Weet jij het antwoord?

/2500

hallo je zal dan de instellingen in je bios moeten veranderen om de poort beschikbaar te moeten stellen !!! maar je kan dan niet meer van de andere poort gebruik maken !! want je kan maar 1 beeldscherm te gelijk activeren of je moet een ander videokaart kopen met meerdere poorten

Als het een nieuw systeem is dan heb je er waarschijnlijk ook wel een boekje erbij gekregen. Ik doel dan op een handleiding van je moederbord, als je die hebt sla deze er dan even op na. De meeste MBorden kun je instellen via het Bios, doch sommigen moet je dmv dipswitches activeren ( kleine schakelaars ) of met een "brug" waarvan je twee "pootjes" moet verbinden. Maar dat is MB afhankelijk. Ik zou beginnen met het kijken in het Bios, als de kast toch open moet pak dan de handleiding erbij. Eventueel zoek je deze op het internet bij de fabrikant op, het type aanduiding staat wel op je MB.

dit moet je veranderen in de bios, dat is echter te ingewikkeld om uit te leggen. laat het je computerwinkel doen die kunnen dat wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100