Hoe kan ik hardwarewijzigingen detecteren?

Mijn geluid van mijn laptop doet het niet meer. Ik hem een windows 7 laptop. Als ik het probeer te herstellen staat er ''Hardwarewijzingen zijn mogelijk niet gedetecteerd''. Hoe kan ik dit oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

U heeft eigenlijk twee vragen, de eerste is uw audio en de tweede is uw hardware detectie. Ik begin met de audio U heeft het over proberen te herstellen, maar wat zijn uw ondernomen acties. U heeft het over een laptop, staat de audio niet fysiek uit ( toetsencombinatie Fn+? of een schuifje o.i.d. )? Heeft u gekeken in apparaatbeheer, of u drivers wel op orde waren. Even verwijderen en opnieuw laten detecteren en instaleren. Of via Microsoft http://support.microsoft.com/fixit/ En dan de aanwijzingen volgen Hardware detectie http://support.microsoft.com/mats/hardware_device_problems/nl

Ik denk dat je het beste een systeemherstel kan doen. Klik op Start-Alle Programma's-Bureauaccessoires-SysteemWerkset-Systeemherstel en selecteer een herstelpunt. Toegevoegd na 1 minuut: Je kunt ook nog even op de site van Microsoft kijken.

Bronnen:
http://support.microsoft.com/mats/hardware...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100