Ik wil wifi thuis maar hoe?

Ik heb alleen internet modem van ziggo maar geen wifi en kan ik wifi krijgen kan je het goedkoop kopen of?

Weet jij het antwoord?

/2500

je moet een router kopen en die aansluiten aan de modem. Er zijn goedkope routers en die kan je bijvoorbeeld in mediamarkt kopen. Maar hoe duurder, hoe sterker wifi je hebt

Bij ziggo op de site hebben ze een uitgebreid stappenplan over hoe wifi op te zetten. Indien blijkt dat je al zo lang bij ziggo bent, dat je nog een modem zonder wifi mogelijkheid hebt, is het een kwestie van even bellen met ziggo en je krijgt een nieuwe modem met wifi optie. Daarna is instellen met de handleiding een eitje.

Bronnen:
https://www.ziggo.nl/#klantenservice/hulp-...

Als je een internetmodem hebt, is het enige wat je moet doen een router aansluiten (kost een paar tientjes) en de gebruiksaanwijzing goed lezen over hoe je hem in moet stellen en hoe je je draadloze devices met die router laat 'praten'. Onderstaand een korte beschrijving van hoe je het moet doen. Het is niet heel erg ingewikkeld.

Bronnen:
http://www.gratissoftwaresite.nl/forum/php...

Die kan u 2 de hands kopen op diverse sites. Zie links voor een paar voorbeelden

Bronnen:
http://www.2dehands.be/computer-game-conso...
http://www.tweedehands.nl/computer-game-co...

gewoon een draadloze router kopen op marktplaats kan je ze te kust en keur krijgen voor een prikkie van hele goedkope als sweex tot de duurdere van linksys cisco etc Effe op je postcode zoeken en het kaartje er bij voor het zelfde geld heeft je buurman er eentje te koop echt omdat je tegenwoordig meestal van de provider al een draadloze krijgen hebben veel mensen er gewoon eentje over maar voor 15 euro kan je er vast wel eentje op de kop tikken. let op de je geen 11G only koopt. de beste router schijnt maar 30 euro te kosten

Bronnen:
http://www.consumentenbond.nl/wordlid/draa...

Zit weliswaar niet bij Ziggo maar ik liet mijn aanbieder weten dat ik niet online kon met WiFi via mijn laptop. Volgende dag andere router in huis, aangesloten en voila - gratis en voor niets.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100