Ik heb een König router 300 Mbps en sinds kort een AC Ryan Playon HD Mini verbonden met een bijgeleverde wifi dongel. Maar, en dan nu het ?

Maar een beetje stevige film, denk aan 1080 of zelfs minder, komt niet echt lekker binnen en zorgt dus voor haperingen. Dat wil je niet. Zijn er Wi-|Fi dongels die deze overdracht in combinatie met mijn router wel de boel mooi en egaal kunnen doorgeven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een 1080p film levert meestal zo'n 4 tot 8 megabit per seconde aan data. Dat kan je verbinding makkelijk aan. Grote kans dat de vertraging ergens anders optreedt. Sluit de ryan eens met een kabel aan om te testen, ik denk zomaar dat je dan dezelfde problemen houdt.

is er echt geen mogelijkheid het bekabeld te doen ? dat is altijd beter heb je het daar al eens meer geprobeerd om te kijken of het op die manier beter is ? wellicht spelen er andere zaken dan een slechte wifi verbinding ? je zou ook kunnen denken aan een 300 mpbs internet via stopcontact set powerline adaptors noemen ze dat laat je goed adviseren omdat het om HD gaat Toegevoegd na 4 minuten: Als je kunt koop dan powerline adaptor met een extra stekker aansluiting ander ben je weer een aansluitpunt kwijt

Bronnen:
http://www.routercenter.nl/category/112203...
http://www.youtube.com/watch?v=nP80zWrE7TE

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100