laptop ziet USB stick niet, autoradio wel (MP3), hoe kan ik weer aan de gegevens die erop staan?

hallo,

ik heb al tijdje (3/4 jaar) een 2gb USB stick (Emtec) waarvan ik altijd muziek draai in de auto via USB aansluiting op mijn sony autoradio/mp3.

nu wilde ik gisteren nieuwe nr's erop zetten en kreeg ik via laptop melding dat usb apparaat niet herkend wordt en dus niet zichtbaar in verkenner, via 2 laptops en 1 pc geprobeerd, zonder resultaat.

ik hem daarna weer geprobeerd in de auto en hier werkt die gewoon alsof er niks aan de hand is, dus wordt gewoon herkend.

nu is over algemeen dit niet zo'n probleem. usb sticks heb ik nog wel, alleen wil ik die muziek graag heel eraf halen want die heb ik verder nergens opgeslagen als alleen op usb.


iemand een idee hoe ik de usb toch nog kan benaderen om de muziek eraf te halen?

iemand een progr. of andere software hiervoor ?

ik hoor het graag

alvast dank

groet,
Hans

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Simpelweg zo'n ding op je lippen zetten en eens goed blazen wil wel eens (tijdelijk) helpen. Het vocht in je adem speelt hierbij vast ook een rol. Dus dat zo de contacten wellicht net iets beter contact maken met elkaar. Ik hoor ook wel eens dat zo'n stickies in een linux omgeving vaak beter benaderbaar zijn dan in een win omgeving. Vooral dus bij gefecten/problemen. Dus je kunt nog eens zo'n linux live cd proberen. http://livecdlist.com/ (zoiets als die system resque cd heeft misschien ook nog wel wat extra tools die mogelijk kunnen helpen)

Ik heb geen idee, als je hem in meerdere pc's geprobeerd hebt, lijkt mij maar een logische k*t verklaring...hij is kapot. Vermoedelijk ben je bijvoorbeeld tijdens opschakelen een aantal keer tegen de USB stick aangestoten en is daardoor in de connector iets kapot gegaan. (is bij die van mij ook zo, hij is net lang en daardoor zit hij in de weg als ik naar de 5 wil, hij is ook krom en werkt niet zo best meer.) Ik heb een site gevonden met wat tips voor je, misschien dat het je toch nog lukt je muziek veilig te stellen. Suc6

Bronnen:
http://www.dennisbaaten.com/2009/06/20/usb...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100