wat is een goede laptop voor onder de 450 euro?

Ik ben op zoek naar een goede laptop van onder de 450 euro. Ik doe vooral aan internetten, af en toe een filmpje kijken, mp3tjes luisteren, en soms wat gamen(denk aan minecraft, age of empires e.d.). schermgrootte moet minimaal 13 inch zijn. Wat is dan een goede laptop? en waar moet ik naar kijken?

alvast bedankt;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan kun je het beste kijken voor een netbook van 13 inch. Die vind je denk ik wel voor die prijs.

Dan moet je in dat geval kijken naar de categorie ''tweedehands''. En als je er een aanschaft, dan moet je de laptop uitgebreid laten testen. Meestal valt er wel te onderhandelen over de prijs ! Natuurlijk spreekt het ook voor zich dat je ongewenste bestanden moet gaan verwijderen voordat je aan de slag gaat. Je kan hiervoor diverse opschoon-software downloaden. Vraag tenslotte ook naar de kassabon & garantiebewijs. In geval van problemen moet je weer een beroep kunnen doen op de dealer/verkoper.

De Acer Aspire 5750 Normaal staat hij 499 Maar wanneer je hem online ergens koopt met het wel lukken voor 450 euro! succes Toegevoegd na 47 seconden: http://www.2dehands.be/computer-game-consoles/computersystemen/nieuwe-systemen/acer-aspire-5750-111635146.html

Als je een hele goede wil, moet je gewoon een keer bij mediamarkt eentje nemen met heel veel korting. Dat heeft mijn neef ook gedaan!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100