Ik wil een computer heel traag maken voor een uurtje ofzo, kan dat?

Ik wil een grapje uithalen met mijn broertje (die 24/7 MW3 speelt) om zijn computer traag te maken. Kan dit? het moet wel omkeerbaar zijn natuurlijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan in de BIOS gaan en de multiplier (als je die kan vinden) halveren. Gegarandeerd een kapot slome pc! Succes xD!

Je kan ook gewoon modern warfare van zijn computer afhalen. Ook een leuke! Maar zonder te dollen, dit gaat niet zomaar. Als je weet heel veel programma's ongemerkt te laten lopen, kan het lukken. Maar om modern warfare 3 alleen al te laten lopen heb je een goede PC nodig, dus waarschijnlijk kan de computer meerdere programma's wel aan. Probeer eens de videokaart uit te schakelen, de cd te verstoppen. Veel simpeler ;)

tip je kan hem ook te toegang tot de router ontzeggen

Als je kan programmeren, een loop maken zonder een sleep erin. Voorbeeld: Open kladblok, en type het volgende: :test1 goto test1 -Ga nu naar bestand>oplsaan. -Selecteer "Alle bestanden(*.*)" waar nu waarschijnlijk "tekstbestanden (*.txt)" geselecteerd staat ergens onderaan het scherm. -Type een bestandsnaam en eindigt met .bat -Sla op en ga naar waar je het bestand hebt opgeslagen en open het bestand meerdere keren. (hoe vaker je het opent hoe trager het systeem wordt) -uit en inloggen is genoeg om de computer weer te versnellen Als je wil dat het onzichtbaar gebeurt dan moet je hier kijken http://www.winhelponline.com/blog/run-bat-files-invisibly-without-displaying-command-prompt/

Toen ik nog wolfenstein speelde kon ik in de console zetten : /set fps 5 ofzo. Als je zoiets ook kan bij mw3 dan kan je hem ook onwijs laten "laggen" en kan je gemakkelijk weer terug zetten met /set fps 35 ofzo

Laat toevallig 5 minuten na opstarten de fullscan van de virusscanner lopen over alle interne hd's, met een geheugen gebruik van 100%.

Waarom haal je niet een bankje ram-geheugen eruit.

Windows Vista installeren !

gewoon in de configuratie msconfig het aantal cores op 1 zetten. Gegarandeerd MW3 traag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100