Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

De laptop start niet meer normaal op (zwart scherm), alleen in de veilige modus wel. Ligt dat aan de batterij of zo?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Hardware
694

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Dit ligt inderdaad niet aan de batterij. Heb je een foutmelding gehad, de vorige keer dat je hem opstartte/afsloot?
Het kan een virus zijn, maar ik heb de afgelopen week gemerkt dat er waarschijnlijk een update van Windows of iets dergelijks voor Windows Vista en XP zorgt dat sommige laptops niet meer opstarten. Probeer met Systeemherstel (in de veilige modus) terug te gaan naar bijvoorbeeld twee weken geleden, toen het nog wel werkte.
Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

nee, dat komt vast door de wijze waarop je hem hebt uitgeschakeld, je moet altijd naar Starten gaan dan op dat pijltje dat naar links wijst klikken en Afsluiten.

Toegevoegd na 36 seconden:
Sorry pijltje naar rechts XD
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Bij het opstarten van de computer in veilige modus worden alleen de noodzakelijke bestanden geladen die Windows nodig heeft om te functioneren. Alle andere zaken worden niet opgestart. Hierdoor zullen bijvoorbeeld slechts de standaard video drivers gebruikt worden, waardoor de beeldkwaliteit en de schermresolutie anders kunnen zijn dan je gewend bent. Veilige modus is slechts bedoeld om problemen met de PC op te sporen en op te lossen. Daarna kun je (als het goed is), de PC weer in normale modus opstarten, waarna alles weer zal functioneren zoals je gewend bent!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding