Is het aan te raden om een tablet van android van honderd euro te kopen?

Ik wil al een poosje zo'n ding kopen, maar lopen ze niet de hele tijd vast? kun je filmpjes op het Internet kijken?
dat zal ik graag te weten willen komen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ligt een beetje aan wat je verwacht. Ik heb via een iBood een Viewpad 7 gekocht voor +/- 130 euro en gebruik hem nog dagelijks. Vooral voor msn, websites, mail, nieuws e.d. is die ideaal. En ja, je kan er ook youtube filmpjes op kijken (tot 720p). Full hd filmpjes (1080p) lopen niet vloeiend op de Viewpad 7, maar dat heeft op zo'n tablet (door de resolutie) weinig nut. Het is natuurlijk niet te vergelijken met een Asus Transformer Prime van +/- 600 euro.

Honderd euro is wel erg weinig. Een goede kwaliteit zou ik daarom niet verwachten. Filmpjes kijken zal wel lukken maar verwacht geen razendsnelle tablet.

Verwacht geen Ferrari, maar voor 100 euro kun je best een redelijke tablet kopen. Bij Bart Smit heb je er zelfs een voor 79 euro (aanbieding) http://www.portablegear.nl/achtergrond/12042/Intertoys_en_Bart_Smits_tablets.htm

Voor €100 heb je een speelgoed-tablet (te koop bij o.a. Intertoys en Bart Smit). Lage (scherm) resolutie, langzame processor, weinig opslaggeheugen, enz. Je hebt gewoon niet een goed apparaat. Filmpjes op internet kijken kan met bijna elk apparaat (wat over een internetverbinding beschikt). Voor een goede tablet zit je al snel rond de €300 (€200/€400). Kijk eens naar aanbiedingen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100