Streepje naar links op de e 'verdwenen'. Hoe krijg ik dat terug?

Hallo allen,

Deze vraag is gerelateerd aan een vraag van vorig jaar, gezien de leeftijd van de vraag stel ik hem opnieuw.
Sinds kort ben ik op de laptop 'het streepje naar links' boven bv de letter e kwijt. Normaal was de actie eerst het streepje(links naast de 1)en dan de letter e intikken altijd standaard, maar dat werkt niet meer. Krijg nu een ``e combi als ik dat doe. Ook is het streepje naar rechts niet meer aanwezig onder de normale actie, dat wordt nu ''e.
Kan dit te maken hebben met het installeren van bepaalde software? Toetsenbord staat trouwens wel ingesteld op Verenigde Staten(internationaal).

Bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik kan niets anders bedenken dan dat de taalinstellingen niet goed staan. Je kunt dat als volgt veranderen: - klik linksonder op Start - klik op Configuratiescherm - ga naar Landinstellingen - klik op Toetsenborden en talen - klik op Details (bij XP) of Toetsenborden wijzigen (bij Vista) - klik op Toevoegen - kies als Invoertaal: Nederlands (Nederland) - kies als Toetsenbordindeling: Verenigde Staten (internationaal) - klik op OK Je hebt nu 2 toetsenbordinstellingen. Verwijder de oude instelling. Klik op OK in meerdere schermen om alles op te slaan.

Ga naar word->invoegen-> symbool -> zoek teken en druk er op

Probeer eens è alt 138. Instelling Engels ver.staten. Ver staten internationaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100