Usb stick 4GB Ik wou daar muziek op doen hij stopt al als k 563MB verbruikt hebbij mn andere USB stick precies t zelfde verhaaloplossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

1. Stick formatteren op FAT32. 2. Opnieuw proberen. 3. Klaar! Sommige sticks zijn nl. op FAT16 geformateerd. Toegevoegd na 1 minuut: Als volgt kan je zien hoe de stick geformatteerd is: 1. Rechtsklik op de schijfletter van je stickje. 2. Klik op 'Eigenschappen'. 3. Er staat nu ergens in beeld: FAT16 of FAT32. Toegevoegd na 3 minuten: Als volgt kan je de stick formatteren op FAT32: 1. Controleer eerst goed of er geen zaken op de stick staan die je wilt bewaren/backuppen. 2. Rechtsklik op de schijfletter van je stickje. 3. Klik op ‘Formatteren’. 4. Kies bij bestandssysteem: FAT32.

Zijn dat twee dezelfde USB-sticks gekocht op hetzelfde adres? Er worden nep-sticks verkocht die veel kleiner zijn dan waarvoor ze verkocht worden.

Bij de Makro worden Sandisk USB sticks verkocht van 32GB (je valt pardoes van je stoel) voor 20 euro (daar val je alweer van je stoel. Wel eerst formatteren, of bij de eerste keer zeggen dat je alleen dataopslag wil. Perfect. Jouw stick moet ook geformatteerd worden, via de 'properties'. Er zit wellicht het een en ander aan hidden spul op, maar uitzoeken wat er aan de hand is is teveel werk.

De kans is groot dat de indeling van de stick (dit geldt ook voor externe schijven) nog FAT of FAT 32 is. De indeling stammen nog uit het het DOS en Windows 95/98. Dragers op deze manier geformateerd hebben een maximale bestandgrootte. Dit kun je controleren door rechts op de stick in Verkenner te klikken en Eigenschappen te kiezen. Als achter bestandsysteem FAT of FAT 32 staat, adviseer ik je de stick om te zetten naar NTFS. Start>Uitvoeren>vul CMD in>Enter. Op de opdrachtregel vul je commando e:/fs:ntfs als E het schijfstation van de stick is. De stick wordt nu omgezet. Daarna de stick even uitwerpen en uitnemen en weer opstarten. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100