Ik heb vandaag een Medion computer gekocht, maar deze werkt (nog) niet?

Vandaag een Medion Akoya P5329D gekocht, maar als ik deze aanzet krijg ik wel eerst m'n BIOS maar nooit bureaublad. Ik krijg een blijvend zwartgrijs beeld, meteen nadat het Windows logo (tegen een zwarte achtergrond, Windows 7) komt, weet iemand hoe ik de computer volledig kan laten opstarten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien staat de resolutie te hoog voor je beeldscherm, dan blijft het beeld zwart na het windows logo. Als dit zo is kun je het proberen op te lossen door in veilige modus op te starten door direct na het bios scherm op F8 te drukken. In veilige modus (of als mogelijk vga modus) kun je de resolutie aanpassen.

ik denk dat hij echtt nog bezig is met installeren dat kan echt een eeuwigheid duren. het is echt zo dat windows 7 tijdens het installeren niet echt duidelijk aangeeft wtip aar hij mee bezig is erg lastig maar geeft het ech minstens een half uur lees anders even de handleiding want meestal zou hij je eerst naar een scherm moeten leiden waar je je naam etc moet invullen en garantie bewijs registratie dingen enzo Tip hou eens stuk of 3 dvd bij de hand ? voor de recovery dvd set te branden of he je misschien al een set dvd recovery erbij gekregen ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100