Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Mijn webcam lijkt kapot: degene met wie ik praat kan me niet horen (als ik muziek draai is dat wel te horen). Kan iemand helpen dit te verhelpen?

Ik ben wel te zien en zie/hoor ook alles. Bedankt voor de reacties!

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Hardware
1.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Als de persoon jou muziek kan horen kan hij/zij hardere geluiden dus wel horen?
Zet in zat geval het geluid van je microfoon harder (instellingen), dan kan je weer met normaal praten elkaar verstaan, nu moet je waarschijnlijk schreeuwen voordat iemand je hoort.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik denk dat ik het wel weet... Bij je geluidsinstellingen kun je kiezen welke geluidsstroom hij kiest als 'input' als je iets opneemt (en dat is het technisch gesproken ook bij zo'n webcam gesprek). Controleer je geluidsinstellingen (bij mijn windows 7 zit het bij configuratiescherm -> geluid -> tabje Opnemen) en zorg dat daar de juiste 'device' is gekozen voor het opnemen. Kies je webcam of microfoon. Staat die er niet bij, kies dan Microfoon of anders Line-In. Waarschijnlijk staat hij nu op iets in de trant van "wat men hoort" en dan neemt 'ie het geluid dat gemaakt wordt als input.

Succes!

Laat anders nog even weten welke versie van Windows je gebruikt en wat voor webcam en/of microfoon je hebt.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding