Bij welke Nederlandse webshop verkopen ze leuke muismatten, dus niet de standaard wit en zwart maar met een leuke plaatje erop?

Buiten www.zazzle.nl om want die heb ik al gevonden.

Weet jij het antwoord?

/2500

www.bestel.nl en www.bestelkado.nl

Wat dacht je van de muismatten-specialist: http://www.demuismattenspecialist.nl/

Maak je eigen muismat via de Hema de Kruidvat of een andere foto/afdruk serviceleverancier. Het voordeel is dat je elk plaatje dat je maar leuk vind kunt uploaden.

Bronnen:
http://www.google.nl/search?q=muismat+make...

Bij leuke artikelen.nl hebben ze leuke muismatten. Trouwens ook leuke muizen...

Bronnen:
http://www.leukeartikelen.nl/index.php/Mui...

ik kwam ze laatst tegen op een site toen was deze categorie in de aanbieding

Bij de mediamarkt zij hele leuke

Ben ook op zoek zelf, n kwam net deze tegen. Misschien ook wat voor jou? http://www.computershopnederland.nl/ProduktLijst.php?Cat=12&Type=009 Toegevoegd na 31 seconden: "n"= en

misschien zit hier wat voor je tussen? http://nl.hardware.info/reviews/1973/30-muismatten-review veel variatie: - glas, stof, plastic - dikte - oppervlakte - kleuren etc. - prijs - grofheid van de stof Voor mij persoonlijk hangt het niet alleen van de kleur af, ik vind het prettig om een vrij grote muismat te hebben zodat ik er niet snel naast zit met mijn muis. (30cm x 40cm) Ook vind ik het fijn als de muismat van stof is en niet van dat koude harde plastic. LET OP: Bij sommige laser muizen (ik ga ervan uit dat je een laser muis gebruikt) bestaat de kans dat ze niet goed reageren op sommige gladde of glanzende oppervlakten, en ook niet bij sommige kleuren. Daarom is het vaak het beste om een stoffen muismat met een donkere kleur te gebruiken(met voorkeur zwart).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100