Hoe kan ik alles rangschikken in Windows Media Player's Mediabibliotheek?

Ik heb op mijn computer bijna geen albums staan. Bijna al mijn muziek heb ik los gedownload. Hoe kan ik in de Mediabibliotheek van Windows Media Player instellen dat de nummers niet worden neergezet onder albums?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Denk dat het gelukt is als het is wat je bedoeld, Start mediaplayer op. Extra, Opties... Tabblad Mediabibliotheek. In mappen zoeken. Geavanceerde opties. Daar de mappen aangeven waarin mediaplayer de muziek mag zoeken. Daarna naar je mediabibliotheek en links op Nummers klikken, dan in de lijst met muziek bovenaan op titel klikken. Zal een plaatje toevoegen, laatste knoppen zijn omcirkeld. Als het niet lukt hoor ik het graag, dan probeer ik verder te helpen.

Bronnen:
Mijn jarenlange kennis =)

Ik heb 't geprobeerd maar dik gefaald... De MediaPlayer van MS is een absoluut gedrocht die veel te commercieel inelkaar steekt en waarbij 't eigenlijk toch vooral de bedoeling is dat je 't stramien van Microsoft gebruikt. Je kan hier en daar wel wat aanpassen maar nimmer op die manier zo gebruikersvriendelijk dat je denkt 'och wat handig'. Ik gebruik dus winamp 2.8x... Klein, oud maar fijn en genoeg mogelijkheden om de sorteren.

Bronnen:
http://www.oldversion.com/Winamp.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100