is de Acer Aspire 5742G-454G75MN - Intel Core i5-450M / 4096 MB/ 750GB / zwart een goede laptop?

ik wil hem gebruiken voor films, muziek en af en toe een game, geen zware. Iemand ervaring met deze laptop? en is die de prijs waard, of heeft iemand andere suggesties voor ongeveer dezelfde prijs?

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die is zeker goed. Ik heb die videokaart ook en dat is echt een hele fijne. De hardware is goed alleen het merk is wat minder. De support van Acer is namelijk erg slecht als je problemen ondervind in je laptop. Darom neem ik nooit Acer maar dat is een persoonlijke mening. Mijn tip: Kijk even of je de zelfde gelijke specificaties kan vinden bij een andere laptop. Ik zeg je wel even dat de processor al verouderd is. Darom zou ik even bij de pricewatch van tweakers kijken. Daar kan je alles ranschikken wat jij minimaal er in wil hebben. Hier 2 links 1 een review over de laptop (acer) en 2 tweakers pricewatch. Succes!

de laptop is nog wel goed maar de service is niets.

Deze laptop heeft veel goede dingen huis. De i5 prossecor is bijvoorbeeld een goede en krachtige processor (vooral voor games en videobewerking). Ook heeft deze laptop een goed RAM geheugen, en 750 GB aan harddisk is ook niet mis. Er is echter een minpunt; de service van Acer schijnt niet erg goed te zijn. De laptop is dus uitermate geschikt, maar de service van Acer schijnt een minpunt te zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100