Fout met harde schijf ?

Mijn computer geeft aan dat 39% van de harde schijf onleesbaar is. Al mijn documenten en foto's zijn weg maar bijvoorbeeld msn doet het nog wel. Wat kan het probleem zijn en wat kan ik doen om mijn foto's terug te krijgen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Foto's terug krijgen kan via: http://www.pandorarecovery.com/

http://www.piriform.com/recuva Je kan het met dit programma terugkrijgen. Je harde schijf moet je helemaal formateren om hem weer goed te krijgen. LET OP!! Je bent dan wel windows, en alles kwijt. Slim is dat dus niet. Wat je wel kan doen is je harde schijf uit je pc halen. In de winkel bestaat er een koppel stuk waarmee je hem aan een andere computer kan koppelen. Daarmee kan je hem vervolgens volledig mee formatteren. Plaats hem weer terug in je pc, en installeer windows opnieuw met de installatie cd.

Kopieer wat je nog kan kopieren naar een andere schijf. Waarschijnlijk is je schijf gedeeltelijk gecrashed en zijn er delen van je schijf beschadigd. Je kan even het volgende proberen. via start -> uitvoeren -> type in : cmd of command Dan krijg je een zwarte dosbox. type in: chkdsk /f /r je zal dan een melding krijgen dat het niet luktm en of hij het bij de volgende herstart moet uitvoeren. type dan y voor yes of j voor ja (afhankelijk van de taal). En herstart de pc. Kan even duren. Als hij klaar is log in je pc, en kopieer alles wat belangrijk is naar een andere schijf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100