Wat is een goeie (game)laptop?

Ik wil binnenkort een laptop kopen, maar weet niet welke merken goed zijn. Welke zijn er aan te bevelen? Hij moet ook een beetje een goed spel kunnen draaien, zoals portal 2. Maar dit is niet noodzakelijk ivm spelconsole.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alienware maakt mooie en goeie game laptops, je kan zelf extra dingen aan uitbreiden(extra geheugen, betere processor enz.) je kan ook de lichtkleuren van het logo en toetsenbord aanpassen, de goedkoopste is de Alienware M11X 749,- en de duurste is 1999,- voor de standaar uitvoering. maar jou vraag is te algemeen, want je hebt ook (game)laptops van duizenden euro's dus wat is de maximale prijs?, en hoe groot moet het beeldscherm zijn? en wat voor soort beelscherm? moet het licht zijn of mag het wat wegen?wat wil je erop gaan doen? is er nog extra funcies wat je wil? Gr. raffy (zie link voor Alienware laptops)

Bronnen:
http://www1.euro.dell.com/content/topics/s...

Een Battalion 101 x8100-u3.

Bronnen:
http://computers.toptenreviews.com/gaming-laptops/

Kijk eens op de site van alienware die geven advies en verkopen je kan je laptop helemaal zelf in opbouwen

Sony vaio ( i7 processor , 8 gb werkgeheugen en 2 gb videogeheugen) ik heb acer aspire 6530 g ( dual Core processor , 4 gb werkgeheugen en 1gb video geheugen en wow runt er super op!) DENK ERAAN bij alien ware betaal je meer voor het merk dan voor de Specs.. ( ik zeg niet dat alien ware slecht is hoor)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100