Zit je nu achter een PC of een MAC te computeren ? En waarom heb je die keuze gemaakt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op een Mac. Ben IT'er en werk de hele week al met microsoft. Dus in mijn vrije tijd zit ik dan liever achter een computer die het doet zoals het hoort. Niet nadenken, gewoon lekker prutsen.

Geen van beiden

PC, maar ik heb geen andere keuze, want ik heb geen MAC.

Ik zit achter een PC. Echt een keuze is het niet, ik ben ooit met een PC begonnen en erin blijven hangen. Wel eens overwogen om over te stappen, maar ik vind de kosten wat te hoog. Ik weet, sommigen zweren erbij. Dat zal zeker een reden hebben. Ik ben echter redelijk tevreden met wat ik heb.

Mac. Beste systeem ooit en minder vatbaar voor virussen.

Een PC. Ik heb ook ervaring met Macs, vooral tijdens mijn studie, toen werd er niets anders gebruikt dan Macs. Ze hebben allebei hun voor- en nadelen, maar voor mij is het belangrijk dat er voor Windows-pc's veel meer software voorhanden is, en dat je veel meer dingen zelf kunt tweaken.

Ik gebruik al jaren een PC voor privegebruik. Ik kies hiervoor omdat er meer software verkrijgbaar is voor de PC dan MAC. Ook het verschil in de aanschafprijs is een reden voor mij om voorlopig geen MAC te kopen. Ook zakelijk maak ik voornamelijk gebruik van een PC. Maar als ik een foto moet bewerken, ren ik naar de MAC. Programma's als Photoshop werken namelijk fantastisch op dit systeem en ook het maken van muziek gaat perfect achter een MAC. Het design van een MAC is overigens fantastisch.

mac

Ik zit nu achter een pc en een mac.

Mac al vanaf de jaren tachtig : nooit spam , nooit een virus ,geen spelletjes en gebruiksvriendelijk. Een doelbewuste keuze.En dan het design : om in het muma te plaatsen.

achter een PC, ik heb deze voor mijn verjaardag gekregen en toen ik mijn pc vroeg voor mijn verjaardag was ik bezig met "gamemaker" wat alleen op windows draait ¬_¬

PC... (wat is een MAC?)

Ha, die Amber; Laptop met Windows XP. Keuze van mijn werkgever.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100