Is het mogelijk om op één pc,Opera en Internet explorer los van elkaar te gebruiken?

Wil graag Opera proberen maar zonder I.E. eraf te gooien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dit kan. Je kan zoveel browsers als je zelf wilt op je PC hebben alleen je kan er maar eentje als standaard browser hebben (bv. als je via MSN op een link klikt word de link geopend in je standaardbrowser). Probeer ook eens Firefox en Chrome. ;-)

Ja hoor geen probleem. Het enige wat je zou kunnen verwachten is dat je de vraag krijgt dat die browser niet je standaardbrowser is.

Ik heb explorer, chrome, firefox en safari. Geen probleem, alleen moet je wel 1 standaardbrowser kiezen. Internet explorer staat standaard op een windows computer die moet je niet verwijderen, dan zullen ander programmas niet goed werken.

Ik gebruik IE7, FireFox en Chrome. En dan zou ik daar Opera nog naast kunnen installeren als ik dat graag wou. En ik gebruik ze allemaal even graag, door elkaar heen.

Ja, je kunt ze inderdaad los van elkaar gebruiken. Bij installatie kan er gevraagd worden of gegevens van je andere browser geïmporteerd mogen worden.

Dat is zeker mogelijk. Zoals eerder gezegd je moet wel 1 standaardbrowser kiezen en verder heeft het natuurlijk wel invloed op je schijfruimte. Dus wanneer de schijf te vol wordt is het wel aan te raden tussen 1 van de 2 te kiezen. Maar toch het is wel mogelijk verschillende browsers naast elkaar te gebruiken.

Ja hoor, dat kan. Het leuke van Opera is dat je dat beter naar je eigen hand kunt zetten - ook beter dan Firefox. Op mijn PC staan 4 of 5 browsers, en ik gebruik alleen iets anders dan Opera als een site 't echt niet doet onder Opera bijvoorbeeld. Dat komt nog wel eens een keer voor, omdat veel websitemakers ALLEEN de boel onder Internet Explorer testen (dit terwijl die nogal slecht scoort op open-standaarden tests). En dat is niet slim, want IE is de onveiligste browser. Verder is IE erg moeilijk aan te passen aan de eigen wensen. Om die twee redenen is IE totaal oninteressant voor mij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100