Wat doe ik verkeerd, als mijn computer regelmatig reageert alsof ik mijn windows-toets ingedrukt houdt?

ik druk op de E en de verkenner opent
ik druk op de R en de uitvoeren opent
Hoe komt dit? En hoe voorkom ik het?

Toegevoegd na 28 minuten:
Ik merk het voornamelijk met windows 7 op. Ook ooit eens bij iemand gemerkt op XP, het lijkt iets te maken te hebben met instellinge voor 'ease of access' of 'Accessibility Options'. Eén of andere sneltoets die dit doet.

Toegevoegd na 1 uur:
Ik ben zelf ook aan het zoeken gegaan en dit heb ik gevonden: http://www.thincomputing.net/blog/sticky-windows-key-in-rdp-6-client-for-vista-resolved-2.html

Dat is dan wel voor Vista, maar ik heb dit met windows 7.
Ik werk ook continu met RDP-sessies.

Weet jij het antwoord?

/2500

waarschijnlijk zijn jouw toetsen gebonden. doormiddel van keybinds. je kan proberen om windows opnieuw te laden en nee dat is niet herstarten, je moet het systeem weer op default zetten, zodat de instelling zich herstarten.

Misschien blijft de toets hangen?

Misschien blijft je windows toets hangen

Open het configuratiescherm (Control Panel) en ga naar de Toegankelijkheidsopties (Ease of Access). Kijk daar onder het tabblad Toetsenbord. Vermoedelijk heb je Plaktoetsen (Sticky Keys) aanstaan. Zet Plaktoetsen uit, en controleer voor de zekerheid ook de andere opties.

Het zou kunnen gaan om de functie 'Plaktoetsen' te vinden in het 'Configuratiescherm', 'Toegankelijkheidscentrum', 'Het toetsenbord eenvoudiger in het gebruik maken'. Wanneer je 'Plaktoetsen' aan hebt staan, kun je toetsen die je gewoonlijk samen moet indrukken (zoals bv) na elkaar gebruiken.

Misschie heb je een storing in je Keyboard

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100