Hoe kan ik mijn computer naar de fabrieksinstellingen laten terugzetten, ik kan alleen Windows opnieuw zetten maar niet de bios?

Ik heb hem al verschillende keren opnieuw naar fabrieksinstellingen teruggezet maar hij werkt toch niet naar behoren: de audio-uitgang werkt bijvoorbeeld niet meer, of hij herkent mijn telefoon vaak niet meer, en dat ligt niet aan de audio-uitgang, en ook niet aan de telefoon. Waarom is de bios veranderd, en hoe kan ik ook die herstellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het bios heeft eigenlijk hier niet iets mee te maken ? welke versie windows is het ? wat wel mogelijk is is dat je na een fabrieks herstel nog heel veel windows updates moet binnen halen en dat er updates van bijv je geluidkaart driver zijn ? wat ook handig kan zijn is driverbooster deze scant je pc naar drivers die nodig zijn let op als je dit doet kijk dan of er een chipset driver te vinden is ? mocht dat het geval zijn dan instaleer je die als eerste De gratis versie van driver booster is nogal traag met grote downlaod zoals je videokaart driver maar eenmaal die chipset driver erop wordt vaak de drivers van andere apparaten wel gevonden in windows update (optionele) dan wordt misschien de audio poort wel gevonden ? anders moet je er vanuit gaan dat er toch iets mis is met je hardware. Dat is geen zaak die in je bios is op te lossen.

Bronnen:
http://www.iobit.com/driver-booster.php

Bij het opstarten staat meestal aangegeven welke knop je moet indrukken (bv DEL of F8) om in de BIOS te komen. Als je daar bent kies je uit het menu de optie om terug te keren naar de standaardinstellingen; hangt van de fabrikant af hoe het menu eruit ziet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100