Waarom staat er beperkte toegang bij mijn laptop?

Als ik wil in internetten staat er geen verbinding dasrna probeer ik probleem oplossen dat lukt niet
Dan staat er beperkte toegang

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je telenet? Want dan moet je gewoon op telenet homespot drukken. Werkt meestal wel.

Je kan even proberen om het netwerk te vergeten/verwijderen en dan weer opnieuw verbinding maken. Anders kan je ook je modem fabrieksinstellingen herstellen, 1 van die 2 moet sowieso werken, anders lis de kans inderdaad groot dat het in je netwerkkaart zit

Het kan ook te maken hebben dat je op een netwerk zit waar je eerst op moet inloggen. Wat je kan proberen is gewoon naar een site proberen te gaan via je browser. Bijvoorbeeld www.nu.nl Als je op een netwerk zit waar je moet inloggen, wordt je eerst doorgeklikt naar de loginpagina.

de volgende problemen kunnen de oorzaak zijn: 1. je hebt geen "administrator" rechten dit kan je verhelpen door in configuratiescherm ---> gebruiksaccount en ouderlijk toezicht ---> gebruiksaccounts en daar staat of je administrator bent zoniet maar je bent de enige die de computer gebruikt, check dan op virussen die kunnen meestal de rechten hebben veranderd 2. je zit op een netwerk waar je moet inloggen ga naar een random site en log in 3. je netwerk is kapot bij dit probleem contacteer je internet server ding (ziggo, upc ofzo wat je ook hebt)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100