Stuurprogramma verwijderd, computer start niet meer op. Is dit te repareren???

Ik heb mijn stuurprogramma per ongeluk verwijderd toen ik hem wilde updaten. Als ik nu mijn computer opstart krijg ik een keuzescherm te zien met normaal opstarten en veilige modus ofzoiets . Bij normaal opstarten krijg ik op een gegeven moment het Windows logo te zien ( zoals altijd ) maar daar blijft hij hangen. Bij de veilige modus krijg ik een zwart scherm met allemaal woorden te zien ( moeilijk uit te leggen ) en dan blijft hij daar hangen . Is dit te repareren ???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is geen ongewone fatale fout, dus repareren is het probleem niet maar zo te lezen heb je er maar weinig kaas van gegeten als hij in veilige modus ook blijft hangen dan wordt het wat lastiger om hem zodanig te krijgen dat je een systemherstel kan doen. Let wel op in welke veilige modus stand je opstart ? ik ga er vanuit dat dat de normale veilig modus is, dat is dat eerste standaard optie en niet dveilige modus met dos prompt ? of zoiets (kijk daar even goed naar) als het toch de gewone veilig modus is en je loopt daarin vast dan zal het je niet lukken op geheel door te booten naar een werkbare windows vorm van windows waar je een systeemherstel zou kunnen doen. en tja dan het je dus een windows installatie disk nodig en de nodige opties die je moet doorlopen of als je het hebt een opstart vanaf herstel partitie ? maar zo te horen kun je beter iemand in je omgeving vragen het voor je te doen. Dit is prima te repareren door iemand die er iets meer verstand van heeft Dus hem wegbrengen naar de pc shop is echt niet nodig. daar vragen ze je echt om een arm en een been. ,..... duur dus Terwijl een behulpzame kennis , buurman/ student het ook voor een klein bedragje kan doen. kan wel enig euren duren dus een biertje o.i.d met die warme weer is wel welkom ;)

Een mogelijk laatste redmiddel is bij het opstarten van de pc direct herhaaldelijk op de "F8-toets" te drukken. Na enkele seconden krijg je o.a. weer de mogelijkheden van Veilige Modus. In dit rijtje staat ook de optie "laats huidige en bekende configuratie terugzetten" kies deze optie. Windows zal proberen een eerdere werkende en bekende configuratie terug te zetten. (Dit kan enige tijd in beslag nemen.) Als Windows hier niet in slaagt dan kan je beter hulp inroepen van iemand met meer computer kennis.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100