Hoe installeren computer winkels Windows 7?

Hoe installeren ze het dat als je de pc opstart je je netwerk in moet stellen en dat hij daarna meteen werkt. Als je het op de normale manier doet moet je daarna nog allemaal drivers downloaden en installeren, Bovendien zijn er dan soms ook al programma' s geïnstalleerd en/of sli of crossfire ingesteld.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De meeste bedrijven gebruiken een Demo Versie die in de showroom word weergeven maar als je het aanschaft is de software meestal al in de fabriek geinstalleerd. Af en toe gebeurt het in de show room maar dat gebeurt maar heel zelden. Maar Microsoft stelt zodra de computer winkel het geinstalleerd heb je direct het standaard account Eigenaar. Dit kun je wijzigen en er meer dingen mee doen. Dat is het geheim. Zodra je toegang hebt tot het account (voor de eerste keer) heb jij eigenlijk de laatste maar de belangrijkste stap voltooid. Zo werkt het.

Bij computerzaken / systeembeheerders heeft men vaak een standaard setup liggen die overeenkomt met de pc in kwestie. Als je 100 pc's hebt van merk X met dezelfde configuratie, dan hoef je het trucje nog maar 1 keer te doen. Er zijn daarnaast ook programma's beschikbaar waarmee je dit proces kunt automatiseren. Je selecteert dan gewoon welke setup je wilt, welke drivers je moet installeren en welke programma's je wilt. Daarna is het gewoon Next > Next > Finish en klaar!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100