Internet Explorer reageerd niet.Hoe krijg ik dat voor elkaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk gewoon vastgelopen, even afsluiten en opnieuw starten

Even restarten

restarten of firefox downloaden

Internet Explorer reageerT niet. Hoe krijg ik dat voor elkaar? >Je bedoelt: hoe kom ik er vanaf?

Hoe jij het voor elkaar hebt gekregen dat Internet Explorer niet reageert? Dat kunnen wij zo niet achterhalen. Maar ik denk dat het gewoon een bug is in de software, daar blijkt het bij Microsoft vol van te zitten.

Bronnen:
http://www.google.com/search?q=microsoft+l...

Heel blij om zijn ! snel Mozilla Firefox downloaden!

Yep firefox veel beter en functioneler

Als je na herstarten ook internet explorer niet meer kan herstarten, kun je ook dit doen. Ga naar start, klik dan op uitvoeren en typ cmd klik op oke. Je ziet nu een soort dos scherm typ: ftp ftp.osuosl.org (druk op enter) typ: nu (als user) anonymous (druk op enter) en druk nogmaals op enter (bij password) typ: cd pub/mozilla.org/firefox/releases/3.0.8/win32/nl (druk op enter) typ: mget *.exe (druk op enter) typ: y (druk op enter) typ: quit (druk op enter) typ: "Firefox Setup 3.0.8.exe" (druk op enter) Daarna start vanzelf de installatie

Google Chrome is heel erg goed in preventie tegen crashen. Elk tabblad wordt namelijk als een afzonderlijk proces behandeld. Hij crasht vrijwel nooit (dit weet ik niet alleen uit eigen ervaring, maar ook uit die van anderen!). En áls hij al een keer crasht, dan sluit je gewoon het desbetreffende tabblad af en zijn de anderen nog gewoon 'heel'. Nog een goed punt aan Google Chrome is dat je begint met een browser zonder plugins. Zodra je er één nodig hebt, kun je die automatisch downloaden en installeren. Zo gebruik je het minimaal aantal plugins en is je browser ontiegelijk snel. Nog sneller als Firefox! Helaas zitten er nog een paar bugs in, maar die zijn alleen van betekenis als je vaak sites als spele.nl, speeleiland.nl enz. opzoekt. Die spelletjes reageren soms niet. En ze zijn hem voortdurend aan het verbeteren bij Google, dus door te updaten blijft hij helemaal goed. Echt een aanrader!!

Bronnen:
http://www.chrome.google.com/

Verkoop je computer, dan overkomt jou dit niet meer. Succes.

Internet explorer niet meer gebruiken en Firefox downloaden.

wij hadden dat ook. want wij hadden mozzila/fire fox ook. als dat ook het geval bij jou is moet je gewoon een van de twee als je standard browser instellen.

Bronnen:
m'n pa.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100