hoe krijg ik dll's terug op mn computer?

ik mis ongeveer 200 dll's, heb een fixer geprobeerd, en apart downloaden vind ik te veel werk. waar komt dit probleem vandaan en hoe kan ik het weer oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sommige programma's die jouw pc schoonmaken, kunnen schade toebrengen door bestanden of register keys te verwijderen. Ook kan het zijn dat sommige uninstallers van programma's, gedeelde dll bestanden kunnen verwijderd. Wat ook wel is voorkomt is dat bepaalde virussen, dll bestanden kunnen infecteren. Als een virusscanner dit detecteert, dan zullen de bestanden verwijderd worden als het opschonen niet lukt. Een herinstallatie van Windows is de snelste remedie op jou probleem, zoals beschreven door freekfluweel. (Deze optie raad ik je ook sterk aan!) Anders kan je altijd de gratis dll-fixer proberen. http://www.dll-files.com/fixer/ Ik heb helaas geen ervaring met deze software.

Nou, als je 200 (of+) dll's kwijt bent, dan is er softwarematig aardig wat fout gaan! Je kan niet evenvoudigweg even zeggen: "nou die kopiëer ik wel weer even en mijn hele systeem doet het dan weer!". Helaas, ik raad je aan om je gehele OS opnieuw te installeren!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100