Hoe krijg ik spam weg in microsoft outlook?

Ik werk met microsoft outlook in windows 7. Ik krijg dagelijks enorm veel vervelende spam in mijn map ongewenste email. Ik heb al geprobeerd om deze via Estra --> regels te verwijderen, maar dit lukt niet.
Ik heb het ook geprobeerd door op het bericht te gaanstaan rechts klikken --> regels ook dit lukt niet.
Ik moet het nu nog steeds handmatig verwijderen.

Is er een methode om dit eens en vooraltijd goed inte stellen zodat ik deze spam niet meer krijg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

had beetje gelijkaardig probleem, nu gebruik ik mailwasher free, die leer je wat hij moet tegenhouden, dus alle spam komt helemaal niet meer op je pc, ebkel wat jij wil doorlaten doe je vervolgens gewoon open in je outlook.ben hier zeer tevreden mee. http://www.mailwasher.net/

Bronnen:
http://www.mailwasher.net/

In Outlook 2010 kan je wel e.e.a. instellen om de map ongewenste mail in een keer op te schonen. Je kunt rechtsklikken op de map ongewenste mail en dan kiezen voor "map leegmaken". Dat hoeft niet per mail Om spam te voorkomen moet je zorgen dat je e-mail adres niet op sites komt te staan, maar dat is soms niet echt te voorkomen. Er zijn twee mogelijkheden: Een server side spam filter. Dit regelt je provider en de meeste providers stellen dit al gratis in. Soms kan je online het filter zelf instellen Een spam filter op je computer Er zijn diverse partijen die software leveren die in Outlook integreert. Vaak in combinatie met een antivirusprogramma. Namen voor dit soort pakketten zijn "Total internet security e.d.". Ik vind zelf het pakket van ESET wel lekker werken met Outlook. Toegevoegd na 3 minuten: Als je al goede antivirussoftware hebt dan kan je ook specifiek op spamfilters zoeken die integreren met Outlook, zoals spamfighter. Toegevoegd na 10 minuten: In Outlook 2003, 2007 en 2010 zit ook al een filter voor ongewenste mail. Kennelijk werkt die bij jou wel goed als er geen normale mail in zit. Je kunt dan ook overwegen om dit filter in Outlook zelf in te stellen: http://office.microsoft.com/nl-nl/outlook-help/overzicht-van-het-filter-voor-ongewenste-e-mail-HP001230028.aspx http://office.microsoft.com/nl-nl/outlook-help/namen-toevoegen-aan-de-lijsten-voor-het-filter-voor-ongewenste-e-mail-HA001230163.aspx?CTT=5&origin=HP001230028 Toegevoegd na 18 minuten: In de afbeeldingen zie je hoe je in Outlook 2010 de map ongewenste mail leegmaakt (rechtsklikken op de map) en waar je de instellingen voor "ongewenste mail" kunt aanpassen. In eerdere versies kan je ook opties voor ongewenste mail instellen, maar deze zit op een andere plaats (menu Extra - Opties dacht ik). Een van de instellingen in deze opties is het automatisch verwijderen van ongewenste mail. Je kunt het dan niet meer handmatig controleren, maar hebt er dan ook minder last van. Dus als al je spam mail al in deze map komt hoef je alleen he filter nog iets beter in te stellen.

Bronnen:
http://www.nod32.nl/purchase/producten/
http://www.spamfighter.com/Lang_NL/Product...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100