Ik heb een dell inspiron duo laptop maar Dell Stage zit er niet meer op. Waar kan ik die weer downloaden?

Nadat mijn laptop gepareerd is aan het geluid is Dell Stage eraf. Ook draait het scherm niet meer automatisch mee als ik hem in de tabletstand heb. Hoe kan ik dit oplossen? Via configuratiescherm lukt het me niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

je kunt op de site van de fabrikant van je laptop meestal wel alle drivers downloaden die je nodig hebt de meesten gebruiken zelf een soort identificatie programmaatje op de site die je vanzelf naar de juiste drivers leid en anders moet je gewoon even de gegevens invullen en wellicht heb je bij de laptop een driver cd gekregen.

Waarschijnlijk is de software waarnaar je zoekt te vinden op een installatiedisc, of op de website van de fabrikant zo niet ga dan eens wat googlen en hopen dat je dan vind wat je zoekt

Daar heb je een paar opties voor. Zoals in een eerdere reactie ook al was geschreven, herstel cd/dvd of via de dell website. Ik ken uw dell inspiron verder niet, maar mischien heeft deze ook wel een herstelpartitie. Maar ik ben bang dat de eerder genoemde herstelopties geen oplossing boden, anders had u dat ook wel overwogen voor uw geluidsprobleem. De dell stage zou u hier kunnen vinden; http://www.filestube.com/er6t68sDFTyHXMaojyq4UX/dell-stage.html Als hiermee het roteren van uw scherm ook mee is opgelost twijfel ik ten zeerste, maar wie weet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100