Ik heb een computerbeeldscherm met daarin boxen verwerkt, maar mijn computer geeft aan dat er geen geluid op mijn computer zit hoe ik dit oplossen?

2 boxen aan de zijkant van mijn computer, mijn computer geeft aan dat er geen geluid op zit. (gisteren deed het geluid het ook al niet, maar toen zag ik nog wel het icoontje in mijn taakbalk staan)
Ik hoop dat iemand me kan helpen!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt wel (behalve de video kabel) ook een aparte luidspreker kabeltjes aangesloten? En doet je koptelefoon het wel op de pc?

Via de VGA-connector wordt alleen beeld doorgegeven, de speakertjes in de monitor moet je met een apart 3,5 mm stereo jack-jack kabeltje op de koptelefoonaansluiting van de computer aansluiten.

Heb je een HD scherm? Dan kan het zijn dat je de normale geluidskaart uit moet zetten en dan HDMI Kiezen..

Ik neem aan dat je getest hebt of de kabel voor het geluid goed in de computer zit Als een koptelefoon ook niet werkt dan is de geluidskaart niet of niet goed geïnstalleerd ik kan niet on je computer kijken welke geluidskaart en weet hier ook geen programma voor mocht je zelf weten welke geluidskaart in je computer zit kun je via google de driver zoeken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100