Ik heb een hp pavilion dv7 3120ed, en bij het herstellen van de fabrieksimage, stopt hij er op het laatste moment mee. Wat is dit?

Ik d8t eerst dat de recovery op de HDD stuk was, dus CD's gekocht bij HP. Deze geven echter het zelfde aan. Alles gaat goed, tot dat de twee driver installatie balken vol zijn en hij ''Hersart'' dan geeft hij aan dat de installatie mislukt is. Ik kom Windows 7 niet meer in. Jammer want hij start tussendoor wel ff op en laat het bureaublad voor even in ''volle glorie'' zien. Ik kom nergens aan tijdens de herinstallaties, alleen aan de muis om op volgende te drukken.
Verder staat alles correct zoals gevraagd wordt, en laat alles gewoon zijn gang gaan. HELP ME!:$ Vast thanks:) xx

Nog ff voor de goede orde: Hij gaat dus prima zonder mopperen aan de slag, en pas echt als de 2 driver installatie balken vol zijn, en hij Herstart, om waarschijnlijk alles af te ronden qua installatie, krijg ik de melding dat het mislukt is, en kan ik t opnieuw proberen.(Wel 10x geprobeerd)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt dus de installatie cd van je pc. Start ermee op en verwijder de huidige partitie en maak een nieuwe aan. Het is vaak de c partitie of eentje die als boot wordt omschreven. Formatteer de nieuwe partitie en installeer dan weer je Windows. Grote kans dat het nu wel slaagt, succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100