ik heb een webcam maar geen stuurprogramma?

ik heb een webcam maar als ik deze in computer steek staat er er is geen stuurprogramma gevonden maar er staat er ook geen op mijn computer en cd heb ik nietmeer van webcam dus mijn vraag is waar kan ik een stuurprogramma downloaden? zie foto's webcam + extra info op kaartje aan kabel webcam:PC Camera/V-UM14A logitech,achterkant kaartje:M/N: V-UM14A,P/N:841168-0000,S/N:LZE43911805

Weet jij het antwoord?

/2500

Op de site van de fabrikant, in dit geval Logitech.

Bronnen:
http://mobile.logitech.com/nl-nl/support-downloads

Dit is de driver http://mobile.logitech.com/nl-nl/support-downloads/downloads/webcams/legacy-devices/3382?WT.z_sp=Model Nog wel even je OS invullen.

Als je deze hebt: QuickCam® Communicate™: dan deze driver: http://www.logitech.com/nl-nl/480/3382?WT.z_sp=Image#section=downloads Als je deze hebt: QuickCam® Communicate™ STX: dan deze driver: http://www.logitech.com/nl-nl/480/3385?WT.z_sp=Image#section=downloads Daar moet je selecteren welk besturingssysteem je hebt. Windows7 staat er niet bij - dat houdt waarschijnlijk in dat er ingebouwde drivers van Windows7 horen te worden gebruikt. (Of dat het een hele oude webcam is die niet meer wordt ondersteund.)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100