Kan ik mijn installatie van Windows 7 ongedaan maken?

Ik had gisteren op ThePiratebay een Windows 7 gedownload. Ik had Windows Vista, maar was toe aan Windows 7. De download verliep erg soepel, en na de download kreeg ik gelijk het installatiescherm van Windows 7. Ik klikte toen op installeren. Het ging goed, het installatiescherm liet zien hoever Windows 7 al was geïnstalleerd. Nadat alle punten waren geinstalleerd, werd de computer automatisch opnieuw opgestart. Maar sindsdien valt het signaal van mijn monitor steeds uit (nadat het laadscherm van Windows 7 klaar is). Als ik de computer dan handmatig opnieuw opstart krijg ik een melding dat ik de Windows installatieschijf moet plaatsen, terwijl ik die helemaal niet heb! Wat kan ik nu doen om de installatie ongedaan te maken? Ik hoef geen WIndows 7 meer, maar wil gewoon terug naar Vista. De pc die ik nu gebruik heeft geen brander ingebouwd (om de Windows 7 Iso op te branden). IS het mogelijk om de installatie zonder teveel moeite ongedaan te maken?
Alvast heel erg bedankt voor jullie suggesties!

Toegevoegd na 6 minuten:
PS: Ik hen ook geen Windows Vista installatieschijf meer!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

misschien kan je je win7 nog redden probeer eens op te starten in velige modus ? f8 drukken tijdens het opstarten en naar veilige modus met netwerkmogelijkheden gaan dat je beeld op zwart gaat na het inlog scherm heeft meestal te maken met de videokaart driver het is mogelijk dat je videokaart niet compatible of dat de drivers ontbreken maar aangezien je vista had lijkt me dat sterk (dat ie niet compatible is ) als het lukt zet dan je videokaart op de laagste instellingen en boot weer normaal of anders verwijder de videokaart uit apparatenbeheer en start op nieuw op Ik vraag me af of je windows update kan gebruiken aangezien je toch een illegale versie hebt want daar worden de driver tegenwoordig mee op gehaald onder optionele downloads tja en als dat niet lukt dan heb je hopelijk nog de herstel partitie ?? en als je die niet heb dan zul je toch ergens een vista dvd vandaan moeten halen let wel op dat je dan dezelfde versie vista terug zet du die dvd moet ook de juiste versie zijn ander pakt je serie nummer niet en kan je niet activeren

neen, windows vista cd er in doen en opnieuw opstarten. Wel eerst de schijf formatteren zodat er geen restjes Win7 achterblijven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100