Windows 7 upgrade fout?

Hallo,
ik heb windows 7 ultimate gedownload en wou het op een oude pc met vista gaan installeren. Het is nu geïnstalleerd alleen op het laatste moment, toen alles geïnstalleerd was kreeg ik een error íets met login failure ofzo. Toen werd de computer meteen uitgeschakeld. Als ik de computer nu opstart komt het merk in beeld (acer) en dan staat er:

Verifying DMI Pool Data ................... Update Succes

Hier blijft hij dan op staan ook al druk ik op enter ofzo.

Ik kan nu dus alleen nog maar in de bios, ik koop liever geen nieuwe Harde schijf ofzo. Misschien weet iemand een trucje om hem evengoed nog te starten? veilige modus ofzo? moet via de bios kunnen. Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou die harde schijf even aan die andere PC hangen of erin doen, en dan een back-up maken van de bestanden. Dan weer terug doen in de oude PC en een nieuwe installatie doen (met formatteren), dan zitten er geen "restjes" Vista meer op.

Dat is meer dan 1 vraag. ;-) Doe een bootable (live) CD van Linux in het CD station en start daar mee op. Wat je dan nog wilt redden kun je redden. En dan de boel schoon vegen en een operating system kiezen dat op die OUDE PC ook KAN draaien. Daarvoor moet je in de BIOS (die je al weet te vinden) kijken wat de eigenschappen zijn. En vervolgens na gaan wat de noodzakelijke minimale specificaties zijn die je OS nodig heeft. Je bent denk ik nog te jong om te weten dat niet iedere winhoos versie op iedere PC past. Ik kan het je nog sterker vertellen; winhoos ontwerpt de versies zodanig DAT die alleen op bepaalde hardware WEL werkt, en op andere niet. Maar dat voelt een beetje als een klein kind vertellen dat sinterklaas niet bestaat ... Nou ja, het moet maar. Plezier kun je er evengoed wel mee hebben hoor. En succes !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100