Mijn Windows 7 pc blijft maar updates draaien? (Zie omschrijving)

Hij is al een half uur bezig bij update 6 van 9... Wat kan het zijn en hoe is het op te lossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er kan een "vraag en antwoord window" wachten op antwoord, b.v. voor IE8. Klik een paar keer op om te zien of er eev venster op antwoord staat te wachten, zo ja geef toestemming en dan gaat de installatie verder. Als het helemaal niet lukt, breek dan de installatie af herstart en doe het opnieuw. Succes!!

Als het SP1 is kan het een grote zijn. Is het een verse installatie? Zo ja, gewoon laten gaan... kan idd wel even duren, maar laat maar gewoon gaan, komt goed.

Je moet even "automatische updates uitschakelen", dan kan je zelf bepalen of je een update wilt. Toegevoegd na 1 minuut: kan je uitschakelen in: control panel.

Wachten, gewoon geduld hebben.

kreeg je bij het opstarten van die updates ook een ik accepteer veldje te zien ? Als dat zo is, dan is het inderdaad een servicepack en dat kan heel lang duren het is wel belangrijk dat je die toch installeert en hem zijn werk laat doen die service pack maakt uiteindelijk de zaak veiliger en sneller

als hij na een uur nog steeds hangt de computer uitzetten door de knop 5 seconden ingedrukt te houden. Dan weer starten en hopen dat het goed gaat.

Als ie er zo lang over doet, is er iets mis. Dat kan van alles zijn, misschien is je internetverbinding niet stabiel, of is er "gewoon" iets fout gegaan bij het downloaden, waardoor er wat bits missen. In dat geval uitzetten, opnieuw starten, en daarbij eventueel opstart herstel of systeem herstel z'n werk laten doen (als de PC dat aangeeft bij de herstart) en daarna opnieuw kijken bij windows update of hij nog steeds om een update verlegen zit, en in dat geval de update opnieuw proberen te draaien. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100