Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

1 partitie met bestanden behouden bij schone installatie windows xp

Ik wil een schone installatie uitvoeren maar op mijn computer staan zoveel bestanden dat deze niet allemaal op een usb stickje passen. Nu staan de bestanden die ik wil behouden niet op de windows schijf maar op een andere partitie . Kan ik deze partitie laten staan en de Windows schijf verwijderen zonder mijn bestanden te verliezen.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
1.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Als jouw computer een schijf C en een schijf D heeft, met C = windows en d:\ zijn je bestanden, dan kan je windows zo opnieuw installeren.

Let er wel op dat geinstalleerde software welke je op D geinstalleerd hebt, wel opnieuw geinstallerd moet worden: De verwijzingen binnen windows gaan bij herinstallatie verloren
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Weet je zeker dat ook de inhoud van je eventuele postmap op D: staat? Ook in documents en settings taan vaak persoonlijke dingen omdat windows alles daar neer gooit.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding