Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (2)

Ja wat nu ? Wat mij het beste lijkt in deze situatie is : Start op en druk op f8 ,Del of F10 zodat U in de Bios komt van de computer,om dé belangrijkste chip te bereiken waar van ELKE PC de gegevens in staan van de meest essentiële info over de hardware. Mocht U in eerste instantie niet in de BIOS komen ,blijf dan geduldig en druk eventueel meermalen vlak achter elkaar op een van de toetsjes - DEL of F10 ,F8- vaak te vinden in de gebruikershandleiding.
Daar kunt aangeven dat U gebruik wilt maken van de "fabrieksinstellingen"(Back to basic) . Ik ga er van uit,dat de computer nog in de originele staat verkeert. Met andere woorden,dat U bijvoorbeeld dezelfde videokaart plus 't zelfde toetsenbord als in "nieuwstaat" nog heeft. Vrijwel zeker,dat U dan geen last meer zou hoeven te hebben van een flets beeldscherm. Mocht dit niet baten ,dan :

Start>> Uitvoeren>> CMD ( nu komt U in de Dosbox ,meestal zwart) hierin typt U
scf/scannow
De kans bestaat,dat Windows U verzoekt de originele Installatie Cd in het station te plaatsen.
Nu kan Windows de beschadigde bestanden vervangen en/of repareren.

Succes en groet:Zoekertje
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Als je naar configuratiescherm gaat en bij hardware en geluid -> Energiebeheer, daar kan je de helderheid van je scherm aanpassen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding