hoe kan het dat ik op mijn nieuwe laptop alles in het nederlands heb, behalve microsoft office. hij vraag de taal maar er staan alleen chinese tekens

als ik office wil openen vraagt het programma om een taal te kiezen. er staan maar 2 regels en allebei chinese tekens. de rest is allemaal wel in het nederlands.

Toegevoegd na 6 dagen:
het is een Asus laptop waar office al op staat waarschijnlijk dus in het chinees. Kan ik die omzetten in het nederlands?

Weet jij het antwoord?

/2500

De laptop is geleverd met windows. Microsoft office heb je apart moeten kopen of je hebt het gehad van iemand. Dus of het is een illegale versie of er is bij de installatie iets niet goed gegaan. Verwijderen en opnieuw instaleren

Als het een illegale versie van Office betreft, die Chinees is, kun je altijd nog proberen, de vragen (als je ze begrijpt) te beantwoorden en dan kijken wat er uit komt. Volgens mij hoef je alleen de installatie CD te wisselen, indien nodig. Dan pak je het serienummer van de "Chinees"

Als je een legale versie van Office hebt, dan kun je vaak gratis een taalpakket via Microsoft updates binnen halen. Hiermee wordt Office volledig Nederlands gemaakt. Het kan zijn dat dit alleen geldt voor Office 2007 en nieuwer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100