Hoe groot is Windows XP Home en waar kan ik die gratis downloaden?

Graag onder de 800 MB. Zonder Virussen enz.

Toegevoegd na 2 minuten:
In het Nederlands

Weet jij het antwoord?

/2500

Windows XP past op een cd'tje. Maar het is nergens legaal gratis te downloaden.

Het is echt af te raden om een illegale versie van Windows te installeren. Je zal vlug problemen krijgen en je kan dan ook geen beveiligingsupgrades binnen halen. Koop een Windos 7 light versie aan, die zal je best bevallen Toegevoegd na 13 minuten: Sorry, Windos moet uiteraard Windows zijn

Voor niets gaat de zon op. Een legale versie downloaden en niet hoeven te betalen is een utophie.

Via Google kan je veel vinden, maar wees terughoudend, het zal bijna altijd illegaal zijn. Heb je een officiële licentie van Windows XP Home ?? Dan is het beter een buurman of vriend te vragen en je eigen licentie te gebruiken Toegevoegd na 1 uur: Dit scherm is niet uitnodigend.

Even voor de duidelijkheid: Dit is illegaal. Maar omdat dit goeievraag is ga ik toch antwoorden: Ik raad aan om uTorrent te downloaden (uTorrent.com) naar thepiratebay.org te gaan te zoeken op Windows XP Home edition NL en dan te downloaden. De meeste downloads op TPB hebben geen virussen maar het blijft natuurlijk altijd op eigen risico. Ik weet niet of je een keycode hebt of niet. Zo wel dan is het wel legaal. Anders dan moet je een keycode opzoeken op serials.ws.

als je een legaal serie nummer hebt op sticker dan zie ik geen bezwaar het via torrent te downloaden. maar vermoei jezelf niet met niet-legale versies je loopt geheid vast. Echt het geeft meer ellende die je niet wilt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100