Mag je gelijk van oorbel wisselen nadat je een tweede gaatje hebt laten schieten in je oren?

dus zeg maar bijvoorbeeld hij is echt net geschoten met een oorbel die ik niet erin wil kun je dan gelijk snel wisselen van oorbel? mij lijkt het zeker geen probleem maar ik weet het niet zeker

Weet jij het antwoord?

/2500

Haal de zweerknopjes niet uit je oren totdat de gaatjes genezen zijn. Wanneer je voor het eerst gaatjes in je oren laat prikken krijg je zweerknopjes in je oren. Deze oorbellen zijn gemaakt van hypoallergeen materiaal en hebben een stevige sluiting. Ze zijn speciaal ontworpen om veilig voor onbepaalde tijd in je oren gedragen te worden. Als je ze te vroeg uit je oren haalt, kan het zijn dat de gaatjes dichtgroeien of niet goed genezen. Als de gaatjes zich in je oorlellen bevinden, dan kun je de zweerknopjes doorgaans na 6 weken verwijderen. Als de gaatjes zich in je kraakbeen bevinden, dan kun je de zweerknopjes doorgaans na 8 tot 12 weken verwijderen.

Bronnen:
https://nl.wikihow.com/Nieuwe-gaatjes-in-j...

De roestvrij stalen oorknopjes die ze schieten, zijn er in verschillende uitvoeringen. Niet alleen de saaie zonder versiering, maar ook met en lief steentje op de voorkant. Vraag daar even naar voordat ze er willekeurig iets inschieten. Als dat al gebeurd is, kunnen ze ook verwisseld worden voor de wat luxere "zweerknopjes" binnen de gestelde 6 weken. Direct dus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100