Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe duur is het om je lichaamshaar defintief te verwijderen?

Hallo ik ben een man van 31 en ik heb ontzettend veel lichaamshaar. Op bijvoorbeeld mijn rug. Ik heb wel eens wat gelezen over laseren, maar hoe duur is zo een behandeling eigenlijk?

Toegevoegd na 31 minuten:
Kan de verzekering het ook vergoeden?

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
1.3K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Dat zal al gauw rond de 400 euro kosten, het ligt eraan hoeveel behandelingen je nodig hebt, sommige verzekeringen vergoeden dit deels, of helemaal, maar er zijn er ook die dit niet vergoeden, daar moet je je zorgpolis even op na kijken, vraag altijd toestemming aan je zorgverzekeraar, voordat je deze behandeling uit laat voeren, als er sprake is van vergoeding. Vraag advies aan je huisarts, of zorgverzekering deze weten welk ziekenhuis of kliniek de behandeling goed en veilig uitvoert, ga in ieder geval niet naar een schoonheidsspecialiste om dit te laten doen, omdat daar vaak fouten worden gemaakt met haren weg laseren. Ik heb 1 bron geplaatst, maar bij verschillende de prijzen vergeleken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding