Wordt je schoon als je jezelf was met badschuim?

Ik heb perongeluk een liter badschuim gekocht in plaats van douchegel. We hebben alleen geen bad. Werkt het als je jezelf wast / doucht met badschuim?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, want ondanks de vele verschillende labels, etiketjes en toepassingen zijn al die cosmetische reinigingsprodukten eigenlijk 1 pot nat, of in elk geval, bestaan ze voor het overgrote deel uit het zelfde basismateriaal. De grootste verschillen zitten hem in de gebruikte parfums en eventuele toevoegingen die meer beloven dan doen. Kijk maar eens goed naar de ingredienten op de etiketten, vooral de eerste pakweg 5,6 waarvan er dus het meeste inzit. Je kunt je bij wijze van spreken ook prima van top tot teen wassen met afwasmiddel of groene zeep, of een stuk gewone harde zeep. Al is voor je huid vaak de keus voor een zeepvrije waslotion beter, want van genoemde produkten kun je wel een hele droge huid krijgen, vooral als je ze te vaak gebruikt. Wassen met shampoo, je haar wassen met afwasmiddel, douchegel in de badkuip, eigenlijk maakt het vrijwel geen verschil. Belangrijkste is dat het vuil verdwijnt (wat eigenlijk al voor 90 procent door het water zelf gebeurt) . Het grootste verschil tussen douchezeep en badschuim is het volume van de fles, dat vooral uit meer water bestaat, omdat je in bad de neiging hebt veel meer zeep te gebruiken dan op een douchespons en je de dunnere zeep makkelijker kunt gieten. Maar voor je huid is net, nogmaals, 1 pot nat.

Ja want dat is ook een soort van zeep. P.S., Ik had zelfs een keer per ongeluk in plaats van shampoo conditioner op vakantie meegenomen. Zelfs daarvan bleek mijn haar toch schoon te worden toen ik dat noodgedwongen dan maar als shampoo gebruikte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100