Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kunnen ingegroeide haren vanzelf weer naar buiten groeien?

Kunnen ingegroeide haren vanzelf weer naar buiten groeien als je bijvoorbeeld een tijdje niet scheert? Als je veel ingegroeide haren hebt is het haast onmogelijk om deze allemaal te verwijderen met een pincet/naald. Vandaar mijn vraag of de haren ook door gebruik van bijvoorbeeld speciale huidproducten weer naar buiten kunnen groeien, zonder dat je ze zelf 'opereert'..

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
840
Ritsuka
8 jaar geleden
Scrubben
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Scrubben schijnt te kunnen helpen, maar ik lees ook veel tegengestelde uitspraken. Scrubben zou juist niet goed zijn bij een geïrriteerde huid. Of met een milde scrub, maar wat is een milde scrub?
Rieneke1
8 jaar geleden
Een milde scrub is een scrub die speciaal voor je gezicht bedoeld is.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Meestal groeien ingegroeide haartjes niet vanzelf weer naar buiten, maar veroorzaken ze een kleine ontsteking. Omdat de haartjes moeite hebben om door de huid te breken, helpt het als je dagelijks scrubt. Verzorg de huid daarna wel met een verzorgende creme.
(Lees meer...)
Rieneke1
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding