Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je met zilvershampoo je haar blond maken?

Ik heb van mezelf blond haar, maar het is nu (niet extreem donker, maar ook niet licht) bruin (geverfd). Ik wil het graag weer in mijn eigen kleur hebben en ik wil graag weten of ik zilvershampoo kan gebruiken om mijn blonde haar terug te krijgen.

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Nee, dat gaat niet, met zilvershampoo kun je de gelige gloed die je vaak ziet in blond en grijs haar verminderen of zelfs wegkrijgen. Om je haar weer blond te krijgen moet je wachten totdat de kleur uit je haar is, of je haar blonderen en er dan de goede kleur blond overheen zetten. Een methode die vaak de kleur er snel uithaalt is SOS colour remover van Delor. Deze is verkrijgbaar in een lichte en donkere variant. Meestal werkt dit, maar niet in alle gevallen, het is het proberen waard, dit doet precies hetzelfde als je je haar kleurt, maar dan andersom. Dit is te koop bij de drogisterij.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Je kunt een shampoo van Head and Shoulders gebruiken. Dit is een anti-roos shampoo maar werkt ook erg goed om je geverfde haar lichter te krijgen. Drogisten raden zelf vaak aan deze shampoo te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld je haar te donker hebt geverfd.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding