wat te doen tegen dun haar man?

ik heb dun haar en elke keer als als er gewoon in wrijf komen er haartjes eruit wat kan ik er tegen doen ben en man

Weet jij het antwoord?

/2500

Hallo. Vitamine b innemen. Dit zorgt voor gezonder haar. Er zijn wat middelen beschikbaar die het haar voller maken zoals minoxidil. Dit is wetenschappelijk nooit bewezen maar op forums lees je wel terug dat het haar sneller groeit en voller wordt. Je zou ook een thinking shampoo kunnen gebruiken. Gezond eten en een goede nachtrust helpt ook heel veel.

Niets ben ik bang Iedereen verliest 100-150 haren per dag, en het groeit gemiddeld 1 cm per maand. En normaal valt het niet zo op dat die haren uitvallen omdat het over de hele dag gaat, maar als je wrijft komen alle (bijna) losse haren in 1 keer.

Het zal misschien raar zijn maar knoflook wrijven op de kale plek(ken) helpt. Snij een teentje (verse) knoflook en wrijf het over de plek(ken)..doe dit ongeveer 15 minuten en was het daarna uit met een natuurlijke shampoo. Vermijd shampoo's met SLS en SLES. Deze ingrediënten zorgen voor de schuim in de shampoo en dat je haar schoon wordt maar werkt ook uitdrogend. Dit alles verstoort de hoofdhuidbarriëre. Doe na het wassen een klein beetje olie (bv. Kokosolie, arganolie, vitamineE olie)Als laatste punt: eet veel noten en neem extra vitamine B complex in.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100