Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan een dermatoloog rauw vlees van een piercing weghalen?

Ik heb een piercing aan mijn oor maar heb wat last van rauw vlees aan deze piercing. Dit komt denk ik van een vorige ontsteking van een andere oorpiercing die daar eens heeft gezeten. Kan een dermatoloog rauw vlees wegkrijgen?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
7.3K
Ivana
9 jaar geleden
Ik denk dat ook je huisarts het weg kan branden, net zoals een wrat kan worden weggebrand. Onze huisarts heeft een speciaal wratten spreekuur.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Ik neem aan dat je wild vlees bedoelt, dus een soort woekering van huidcellen rondom - in dit geval - de piercing. Dat kan een dermatoloog zeker behandelen, maar je huisarts kan dat ook. Vaak wordt het aangestipt met zilvernitraat, dit kun je thuis zelf doen. Overleg gewoon even met je huisarts wat het beste is. Als aanstippen niet werkt, kan de arts het ook wegsnijden. Er is wel altijd het risico dat het terugkomt als de oorzaak niet wordt weggenomen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
@lies12 , kan ik mijn piercing dan wel nog behouden ?
Ik zou eerder kiezen voor een plastisch chirurg. Die werken veel preciezer. Vraag het je huisarts en laat je evt. doorverwijzen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding