Kan roze verf over groen haar?

Ik heb mijn haar een tijd(je) geleden geblondeerd en blauw geverfd, maar inmiddels is mijn haar verkleurd naar groen. Ik heb al geprobeerd met head and shoulders te wassen en ook al met ketchup, met weinig effect.
Ik wil er dus gewoon overheen gaan verven, maar ik weet niet of neon-roze over vaal-groen kan..
Kan iemand mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dat gaat niet lukken. De kleuren gaan onderling mengen, waardoor je geen frisse kleur krijgt, maar een vreemd mengsel van kleuren. Je zal het blauw uit je haar moeten verwijderen, dit kan door het haar geheel te ontkleuren en vervolgens, waarschijnlijk voor te pigmenteren en dan roze te verven. Of je gebruikt Delor SOS colour remover, waarmee je de kleur verwijderd (dit werkt niet op natuurlijke kleuringen). Ook na deze behandeling zal je je uitgroei moeten behandelen, met dezelfde ontkleuring die je al hebt gebruikt, of je gehele haar moeten ontkleuren. Roze zie je namelijk niet op donker haar, ook zal voorpigmenteren nodig kunnen zijn. Dit is niet te bepalen zonder je blonde kleur te zien. Ga naar een kapperswinkel, nadat je je haar weer licht blond of wit hebt en laat je daar adviseren over de juiste aanpak die lukt bij jouw haarkleur. Het makkelijkste, snelste en waarschijnlijk goedkoopste kun je dit bij de kapper laten doen, waar je ook meer kans hebt op een goed resultaat.

Bronnen:
http://www.haarcentrum.nl/delor-sos-colour...

Probeer eens zilvershampoo, heb wel eens gehoord dat dat werkte. Als dat niet werkt zou ik het haar eerst ontkleuren.

Ik zou ook naar een kapper gaan. Kan je het niet laten uitgroeien? Hoe dan ook, een kapper weet er vast wel raad mee.

Ja hoor dat kan prima, helemaal als als je ketchup hebt gebruikt, dat neutraliseert de de kleur moleculen en daardoor is het vaal geworden. Als je meer ketchup zou gebruiken wordt het nog valer. Dat je dit niet weet vindt ik vreemd want het is toch een probleem waar meer mannen mee kampen. Gebruik ook eens ketjap of sambal. Dat haalt ook de kleer weg en dat maat het zwart. Daarna kan je weer aan de slag met de kleuren die je graag wilt. Als je roze wilt kan je het beste rood mengen met blond. Geeft een meesterlijk effect. Wel goed ventileren want die twee mengen kan gevaarlijke dampen ontwikkelen. Dus ook niet erbij roken als het inwerkt. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100