Waar kan ik lichtgrijze bodypaint voor mijn cosplay kopen?

Ik ga een Marceline (Tijd voor Avontuur) cosplay doen, ik heb hem al af, alleen moet ik nog de goede huidskleur.
Ik heb het geprobeerd met witte schmink, maar dit zag er niet uit. Het is niet egaal en doorschijnend.
Dus wilde ik bodypaint kopen (veel mensen in de cosplay wereld zie ik dit gebruiken) maar ik heb geen idee waar, en welke goed zijn of niet!
Het moet op mijn gezicht, hals, armen en handen.
De kleur moet lichtgrijs of blauw/grijzig wit zijn.
Het moet mooi egaal worden en niet op mijn kleding afgeven. Ik heb in winkeltjes in de stad gekeken maar niets gevonden, dus is er een goeie site waar ze dit verkopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Grimas heeft een lichtgrijze schmink, die geschikt is voor het gezicht en het lichaam. Grimas Water Make-up is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. Grimas waterschmink bevat geen chemische conserveermiddelen (zoals bijvoorbeeld parabenen) of halogeen organische verbindingen. Ook zijn de producten, zoals alle Grimas producten, glutenvrij en ongeparfumeerd. Grimas dekt beter naarmate er meerdere lagen aan worden gebracht. Laat tussen de lagen door de laag drogen, voordat je een nieuwe laag aanbrengt. Schmink op waterbasis geeft bijna niet af, alleen als het vochtig wordt, is dat niet te voorkomen. Laat het wel goed drogen voordat je je aankleedt. Grimas is bij iedere goede feestwinkel te koop. De waterschmink kan wel een beetje gaan scheuren op bewegende delen. Voor je hele lichaam heb je aan 1 potje waarschijnlijk niet of krap genoeg. De matte variant dekt in 1 keer. Aanbrengen met een vochtig sponsje, of vochtige kwast, maak indien nodig de schmink wat vochtig. Bij Noddies is dit product uitverkocht, maar bij de grimefabriek is het nog wel verkrijgbaar. Succes.

Bronnen:
http://grimefabriek.nl/winkel/alle-product...
https://www.noddies.nl/kopen/grimas/pearl-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100